Vakmanschap
deskundig & ervaren
Juiste tarieven
eerlijke prijzen
Goed geregeld
duidelijke afspraken
0343 562377
wij informeren u graag


Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De ervaring heeft echter geleerd dat het ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat.

Aansprakelijkheid

Tegelzettersbedrijf Henk van Dam is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

Prijzen

Prijswijzigingen zijn voorbehouden. Alle op deze website vermelde prijzen zijn onder voorbehoud en gelden ter indicatie.

Hyperlinks

Het aanbrengen van hyperlinks naar deze site is in beginsel toegestaan. Framing is echter verboden behoudens toestemming van Tegelzettersbedrijf Henk van Dam. Deze website bevat hyperlinks naar websites die door anderen danTegelzettersbedrijf Henk van Dam worden geëxploiteerd. Deze hyperlinks zijn uitsluitend voor uw gemak aangebracht. Voor de toegang tot en het gebruik van deze websites van derden kunnen andere voorwaarden gelden. Tegelzettersbedrijf Henk van Dam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites of voor de informatie, de software, de producten en services die u op deze sites kunt verkrijgen. De vermelding van hyperlinks naar websites van derden op deze website impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Tegelzettersbedrijf Henk van Dam van de inhoud van deze websites, noch enige relatie of verwantschap met de derden die deze sites exploiteren.Tegelzettersbedrijf Henk van Dam

biedt u meer dan 40 jaar ervaring in het leggen en zetten van tegels! Uw badkamer, keuken, zwembad, woonkamervloer of toilet vakkundig laten betegelen?

Vraag vandaag nog een offerte aan

Contactgegevens

Rijksstraatweg 45 3956 CH Leersum
0343 562377

Graag ontvangen wij u op afspraak in onze verkoopruimte